Welcome to Sofia Chamber of Commerce and Industry
 
Welcome toSofia Chamber of Commerce and Industry

Партньори
Услуги за членовете
Оферти на / за членовете
Държави
Топ 10Вход
 Име
 Парола


Регистриране
Загубена парола

Интранет за членове

  


Обучение: Финансов семинар
14 Май 2013 г. - 06:17 ч.
[ Изпрати на партньор | Версия за печат ]
На 20 и 21 май 2013 г., в гр. София, х-л “Сити Бест Уестърн...

Финансов семинар

На 20 и 21 май 2013 г., в гр. София, х-л “Сити Бест Уестърн”Национален семинар на тема: АНАЛИЗ НА ФИНАНСОВИТЕ ОТЧЕТИ. УПРАВЛЕНИЕ НА ФИНАНСОВИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ НА ФИРМАТА. УМЕНИЯ ЗА ФИНАНСОВО ПРОГНОЗИРАНЕ И ПЛАНИРАНЕ”. Основните знания и умения в областта на финансовия анализ, начинът и методите за съставянето на финансови показатели и съотношения във фирмата и възможността за цялостно управление на финансовите резултати на бизнеса, за постигане на изключителна ефективност, чрез познаването и използването на ключови финансови съотношения.

Значително внимание на семинара е отделено на привеждането на примери по темите, на практическите казуси и дискусиите, като ще бъдат разгледани няколко казусаанализ на финансовите показатели и конкретно анализ на показателите за ликвидност, задлъжнялост и обращаемост на активите на няколко примерни дружества (сектори „Производство”, „Търговия”, „Услуги”).

Ще бъдат проведени дискусии относно необходимостта от вътрешни финансови отчети и управленските възможности от тяхното разчитане и за съвременното значение на финансовото планиране и възможностите, които то открива.

Семинарът е насочен към собствениците, управителите и мениджърите в търговските дружества, финансовите мениджъри и финансови специалисти, счетоводителите, представителите на банкови и небанкови финансови институции.

ЛЕКТОР на семинара е г-н НИКОЛАЙ ВУТОВ – финансов експерт, бизнес консултант и преподавател в катедра „Финанси” на УНСС.

За да видите програмата за семинара и представянето на лектора, моля посетете: http://interaccount.eu/seminars/analiz-na-finansovite-otcheti-new

Срок за регистрация 15 май (сряда). Цена 350 лв.

За да заявите своето участие в четвъртия национален семинар, моля посетете: http://interaccount.eu/applications/apply/12

 "INTER ACCOUNT Financial Services" LLCM 0898 24 80 16E. events@interaccount.euwww.interaccount.eu


 
12345
Финансов семинар | Вход | 0 Коментара
Коментарите представят мнението на лицето, което ги публикува.
Те не представят мнението на редактора на сайта.
 © Copyright 2005 Софийска Търговско-Промишлена Камара. Всички права запазени  Дизайн и разработка Сирма АИ ЕАД